Om MM Motor

MM Motor Aps er en dansk Webshop og butik, som henvender sig til alle motorcyklister, både dem som kører Sports motorcykler, Touring, Enduro, choppere og Harley Davidson samt Indian.

MM Motor blev i 2001 startet af Kim Richardt Nielsen, med import af motorcykeltøj og styrthjelme. Det har i dag udviklet sig til at firmaet omdannet det til et anpartsselskab og udvidet med fysisk butik og webshop. Og Kim som ejer det har været i motorcykelbranchen i 25 år, han har derfor en solid erfaring indenfor branchen.
 
MM Motor har et meget bredt udvalg af dele og tilbehør til motorcykler og motorcyklister, deriblandt forhandler vi Viper, Vance & Hines udstødninger, Shark udstødninger, Filtrex filtre både olie og luftfiltre samt Mammoth låse. Harley Davidson dele og udstyr fra W&W Cycles og Drag Specialties.

MM Motor er Distributør af Held motorcykeltøj i Danmark. Held er Europas ældste og største producent af motorcykeltøjog udstyr og de har lavet motorcykel tøj i nu 75 år.

MM Motor importerer bla. Kochmann Boots, Piwear solbriller og motorbriller, samt Blue-job til at polere chrom og aluminium med.

MM Motor importerer også MC tøj fra Modeka, til salg i butik, derudovervi importerer også Sena kommunikation, Airoh styrthjelme, Caberg styrthjelme, Germot styrthjelme og Germot motorcykeltøj.
 
Er der noget du eventuelt savner på vores hjemmeside eller har du nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.