Salgs og leverings betingelser

Betaling
Der kan betales med Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, UnionPay og American Express.
Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.
 
Sikkerhed
Hos MM Motor kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingsgateway’en er godkendt.  Systemet benytter udelukkende krypteringsnøgler leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS.

Priser
Alle anførte priser i web-shoppen er inklusiv 25% moms og i danske kroner. Der tages forbehold for force majeure, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger. 
 
A-conto
Ved bestilling af ikke lager førte varer, skal køber betaler 25% forud i a-conto, hvis køber ikke vil have varen, når den kommer fra leverandøren, vil de forudbetalte 25% dække de omkostninger MM Motor har ved, at skulle sende varen retur, da det typisk koster 15% i tab + forsendelse.  

Ordrebekræftelse
Din ordre bekræftes via en elektronisk faktura, som bliver sendt til din mailadresse umiddelbart efter, du har godkendt dit køb. Ligeledes vil du kunne printe fakturaen ud efter dit køb. 

Levering og Fragt
Leveringtiden er fra bestilling normalt 3 - 7 arbejdsdage og levering foregår med GLS.

Fragt priserne er fra kr. 59,00

 
Returret
Når du handler med MM Motor, har du fra den dag, du modtager dine varer, 14 dages fortrydelses og returret på alle varer som ikke har været brugt og er i original emballage, og varens værdi ikke er forringet.
Hvis varen er forringet eller ikke i original emballage modregnes efter vurdering, dog som min. 20%. 
Pengene returneres på alle vare som er ubrugte og i original emballage og varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den og dermed ikke forringet i værdi.
Lygter med pærer som har været sat til kan ikke tages retur til fuld pris, da pærerne ikke er nye længere og kan derfor ikke sælges som nye.
Returvarerne skal pakkes ind på samme måde, som ved modtagelsen af varerne, således at der er mindst mulig risiko for, at de bliver beskadiget i fragten.
Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom der ikke refunderes penge for fragt.
 
Retur adresse: er
MM Motor
Vestergade 30, Vester-Hæsinge
5672 Broby
Returvarer skal ikke sendes pr efterkrav, da de ikke vil blive modtaget.
 
Beskadigelse af de tilsendte varer
Skulle det ske, at dine varer kommer frem i en beskadiget tilstand, bedes du tage billeder af de beskadigede varer inkl. emballagen og sende disse billeder sammen med en kopi af din ordrebekræftelse til: MM Motor, Vestergade 30, Vester-Hæsinge, 5672 Broby eller på mail til mmmotor@mmotor.dk. Herefter bytter vi varen uden omkostninger for dig.
 
Forkerte varer
Har vi ved en fejl sendt dig en forkert vare i forhold til ordren kan denne returneres. Efter vi har modtaget forkerte vare, sender vi fragtfrit den korrekte vare og refunderer desuden din returfragt. Hvis du sender den forkerte vare sammen med andre returvarer (som ikke var fejlsendt), vil fragten ikke blive refunderet.