Om MMMotor

MM Motor er en dansk Webshop, som henvender sig til alle motorcyklister, både dem som kører Sports motorcykler, Touring, Enduro og choppere og Harley Davidson.
 
MM Motor har et meget bredt udvalg af dele og tilbehør til motorcykler og motorcyklister, deriblandt forhandler vi Titax greb, Viper og Vance & Hines udstødninger, Shark udstødninger, Filtrex filtre både olie og luftfiltre samt Mammoth låse.


MM Motor er Importør af Bull-it Jeans til Danmark - Bull-it jeans er med Covec som er 4 gange stærkere end kevlar og Covec anbefales af FIM. Ligeledes er vi agent for Modeka i Danmark, som har produceret motorcykeltøj i 70 år og importerer også Caberg styrthjelme, Germot styrthjelme og Germot motorcykeltøj.
 
MM Motor har indtil nu beskæftiget sig med motorcykel branchen i mere end 15 år og har været i branchen i 20 år og har derfor en solid erfaring indenfor branchen.
 
Er der noget du eventuelt savner på vores hjemmeside eller har du nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Eller besøge og i vores udtilling/forretning på Cikorievej 100, 5220 Odense SØ hvor der som udgangspunkt er åbent Mandag til Torsdag fra 10-16.30 og fredag 10-16 eller efter aftale.