Om MM Motor

MM Motor Aps er en dansk Webshop og butik, som henvender sig til alle motorcyklister, både dem som kører Sports motorcykler, Touring, Enduro, choppere og Harley Davidson.
 
MM Motor har et meget bredt udvalg af dele og tilbehør til motorcykler og motorcyklister, deriblandt forhandler vi Viper, Vance & Hines udstødninger, Shark udstødninger, Filtrex filtre både olie og luftfiltre samt Mammoth låse. Harley Davidson dele og udstyr fra W&W Cycles og Drag Specialties

 

MM Motor importerer bla. Kochmann Boots, Piwear solbriller og motorbriller, samt Blue-job til at polere chrom og aluminium med.

MM Motor importerer også MC tøj fra Modeka, som har produceret motorcykeltøj i 70 år og vi importerer også Sena kommunikation, Airoh styrthjelme, Caberg styrthjelme, Germot styrthjelme og Germot motorcykeltøj.


 
MM Motor har indtil nu beskæftiget sig med motorcykel branchen i mere end 15 år og Kim har været i branchen i mere end 20 år og har derfor en solid erfaring indenfor branchen.


 
Er der noget du eventuelt savner på vores hjemmeside eller har du nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.